Дълготрайна младост за вашата сграда с Баумит Нанопор

С мазилка Баумит НАНОПОР фасадата ви остава чиста и красива двойно по-дълго време!

Баумит - Нанопор

  • дълготрайна красота на фасадата
  • 200 от най - красивите цветове на света
  • естествен самопочистващ ефект
  • спестяват се разходи за поддръжка

Неостаряваща фасада с Баумит НАНОПОР

Фасадата представлява едновременно украшение и защита за всяка сграда. Изпълнявайки ролята на външна обвивка, тя е подложена на постоянно въздействие на околната среда. В резултат на това по нея се наблюдават неприятни замърсявания.
Самопочистване със силите на природата

Чрез внедряване на нанотехнологията Баумит успя да създаде мазилка с особени свойства, които осигуряват защита на мазилковата повърхност от въздействие на околната среда.

Минимално замърсяване

Баумит - Нанопор

Специалната повърхност на Баумит НАНОПОР е микроскопично гладка и има нанопорна структора. Тези нанопори са толкова малки (1 нанометър = 1 милионна част от милиметъра) за замърсяващите частички, че те не могат да се захванат за фасадата. Допълнително предимство е и малкото електростатично натоварване по Баумит НАНОПОР мазилката, което също не позволява замърсяване на фасадата.

Самопочистване на фасадата

Баумит НАНОПОР мазилка е създадена по специална рецептура, така че да може да се осъществи самопочистване с помощта на природата.

Слънцето, дъждът, вятърът и температурните колебания допринасят за изветряване на захваналите се частички и те се отделят от фасадата.

Дълготрайна красота на фасадата

Тъй като повърхността й съхне много бързо, възможността да се образуват необходимите условия за развитие на гъби по мазилката е сведена до минимум.

Баумит НАНОПОР мазилка е перфектното покритие за всички фасадни системи!