Лепене на тапети

Лепене на тапети

Предлагаме професионални услуги по лепене на тапети и всички съпътстващи строителни работи за изравняване, запълване, шпакловане, шлайфане и грундиране на стените.

Подготовката на стените има важно значение за поставянето на тапети. Неподготвената или неправилно обработена стена впоследствие може да се отрази на шарката на тапетите, да развали шарката или фигурите на тапетите или да да бъде причина за тяхното отлепване.

Как да изберем тапети

На пазара съществува огромно многообразие от различни видове тапети с различен начин на изработка, предназначение и цена, което прави изборът труден и за съжаление често – погрешен.

Например някои помещения, като кухненските, изискват тапети, издържащи на влага и подлежащи на миене, а други – като коридора – тапети, устойчиви на надраскване и износване. За светли и слънчеви помещения пък са подходящи тапети, устойчиви на избледняване.

Още няколко примера – текстилните тапети са много ефектни, но не бива да се ползват в помещения с миризми, защото ще задържат миризмата.

Ефектен интериорен дизайн се получава от комбиниране на тапети с латекс. Тогава обаче бихме Ви посъветвали да изберете първо се избира тапета и след това латекса. Латексите имат много голяма цветова гама, която позволява лесно напасване към тапетите. Обратното е почти невъзможно.

Споменатите по-горе случаи са само част от огромния брой различни ситуации, при които правилният избор на вида тапети е решаващ за качествено извършване на ремонта, неговата трайност и красив интериорен дизайн.

Затова Ви съветваме да си спестите проблеми и грижи като се доверите на нашия многогодишен опит при избор на видовете тапети, който трябва да бъде съобразен със спецификата на помещението и цялостния интериорен дизайн на обекта.

Ако лепенето на тапети, подготовката на стените за лепене и изборът на правилен вид тапети Ви интересува, може да прочетете разширена информация в нашата статия Всичко за тапетите.

Цени за лепене на тапети

 

УСЛУГА

ТРУД

1.

Сваляне на тапети един пласт (м2)

3.00 лв.

2.

Сваляне на тапети два пласта (м2)

4.00 лв.

3.

Лепене на тапети (м2)

7.00 лв.

4.

Лепене на тапети с пасване (м2)

8.00 лв.

5.

Лепене фриз (м)

3.00 - 4.00 лв.

6.

Лепене на фототапети (м2)

12.00 лв.

7.

Сваляне на постна боя (м2)

5.00 лв.

8.

Начукване на блажна боя (м2)

7.00 лв.

Цената на материалите включва пазаруване, доставка до сградата се заплаща допълнително. Качване на материалите се заплаща според етажа и мястото на стоварване.

Работив с всички видове хартиени, винилови и ПВЦ тапети. Използваме лепила, фиксове и препарати за сваляне на тапети на METYLAN, PUFAS, POWER.

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД.

БЕЗПЛАТНО СЪСТАВЯНЕ НА ЦЯЛОСТНА ОФЕРТА ЗА РЕМОНТА

Бележки:

Когато купувате тапети изисквайте от продавача лепилото да отговаря на материята на тапета който сте избрали.